Αναλύσεις υψηλής ευαισθησίας σε προϊόντα & εξοπλισμό για παραμέτρους:
• Μικροβιολογία / υγιεινή
• Μυκοτοξίνες
• Αντιβιοτικά
• Ορμόνες & αναβολικά
• Νοθεία προϊόντων
• Συστατικά
• Αλλεργιογόνα
• Βιταμίνες
Ποιοτικός Έλεγχος Παραγωγής Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Η επιτυχία της βιομηχανίας γαλακτοκομικών βασίζεται στην εμπιστοσύνη του καταναλωτή στην ποιότητα των προϊόντων της. Οι καθημερινές δραστηριότητες πρέπει να γίνονται µε ακρίβεια και ασφάλεια, σύμφωνα µε αυστηρούς κανόνες υγιεινής και τη νομοθεσία. Η έμφαση στις συνθήκες υγιεινής στην εγκατάσταση επεξεργασίας διασφαλίζει ότι το γάλα ως πρώτη ύλη και τα προϊόντα του ικανοποιούν τις απαιτήσεις του καταναλωτή.
Η σημερινή ολοκληρωμένη προσέγγιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). για την ασφάλεια των τροφίμων απαιτεί την αξιολόγηση και την παρακολούθηση κινδύνων που συνδέονται με όλη την τροφική αλυσίδα, την αποτελεσματική δράση για τη διαχείριση των κινδύνων αυτών και την λειτουργία συστημάτων ελέγχου.
Εφαρμογή αναλύσεων σε:
- [baslider name=”slider1″]Γάλα και σκόνη γάλακτος
- Τυρί
- Γιαούρτι
- Και πολλά άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
Λόγοι ανάλυσης του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων κατά τα διάφορα στάδια παραγωγής:
- Έλεγχος ταυτότητας και αυθεντικότητας πρώτων υλών
- Έλεγχος συνθηκών υγιεινής & καθαριότητας
- Προσδιορισμός και έλεγχος των παραμέτρων για παροχή διατροφικών πληροφοριών / επισήμανση
- Συμμόρφωση με τους επίσημους κανονισμούς
- Έλεγχος ποιότητας